Super Fish

2012.07.11. 12:00

superfish.jpg   Itt a nyár, itt a horgász idény. Aki szeret horgászni, de valamilyen okból kifolyólag nem tud a valóságban várni a kapásra, annak nyugodt szívvel ajánlom a Super Fish játékot. El szeretném mondani, hogy bár szeretek pecázni, nem értek hozzá. Ezért csak azt tudom mondani, hogy egy félig laikus szemével nézve részletes a játék és bizonyos kereteken belül valósághűnek is tűnik. Alapvetően van 5 horgászási fajta (spoon, jig, plug, fly, bait), és ezekhez lehet venni öt csali fajtát (spoons, jigs, plugs, flies, bait). Azt, hogy mit kell csinálni az 5 horgászási típusban az a játék alatt van leírva röviden, érthetően, angolul, de senki ne ijedjen meg minimális angol tudás vagy a google fordító is elég a megértéséhez. Amikor egy hal bekapta a horgot, előjön a képen látható "sáv", ekkor úgy kell nyomva tartani-felengedni az egeret, hogy az aranyozott sávban maradjon a piros mutató. A játékban akár "céltalanul" is horgászhatunk, de új területeket, csalikat csak küldetések teljesítésével kapunk. Jellemző küldetések például, hogy adott fajtájú halat kell elkapnunk vagy meghatározott módokon kell kifogni őket.
   Nekem alapvetően tetszett a játék, de sajnos nincs benne "hal lexikon", vagyis hogy mit szeret az adott hal, mivel érdemes horgászni rá. Ez akkor jönne jól, amikor egy adott fajtára vadászik az ember és félóra elteltével, 20 hallal később, még mindig ugyanarra a halra vadászik. Egyébként egy pecás játékhoz képest pörgős, tehát gyorsan akad az embernek kapása és változatos is a játék, mert rengeteg csalit vehetünk és rengeteg (68) hal fajtát foghatunk ki. Vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban, mert egyrészről igényes, nem bonyolult, másrészről viszont unalmas, de hát egy horgász játéknál ez talán alapkövetelmény.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr834643981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása