Jack Smith

2012.10.09. 12:00

jacksmith.jpg   Az utóbbi Papa's játékoknál többen (köztük én is) hiányolták az újdonságokat. Örömmel jelentem, hogy részben teljesítették a kívánságainkat a készítők A legnagyobb változás a játék alapsztorijában történt. Ebben a játékban ugyanis, már nem éttermet kell vezetnünk, hanem fegyvereket kell kovácsolnunk. További újdonság, hogy a két nap között már nem játszhatunk, hanem harcolnunk kell.
   Nagyon jó ötletnek tartom, ezt a fegyverkovácsos történetet, nem is értem, hogy miért nem jutott ez már valakinek korábban az eszébe, ha jól belegondolunk adja magát a történet. Mindezek ellenére nem akarok zsákbamacskát árulni a lényeg és a főbb feladatok nem  változtak. Ugyanúgy kell sütnünk (öntenünk), díszítenünk, mint az éttermes játékokban.

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr804826981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása