Infectonator 2

2012.10.02. 12:00

infectonator2_1.jpg   Újra itt az ideje, hogy támogassuk a zombikat és ne irtsuk őket. A mai játékban nem kisebb a cél, mint hogy az egész világon elterjesszünk egy vírus, amitől az emberek zombikká válnak. Az elején minden városra, falura csak egy adag vírus jut és később is csak az összegyűjtögettet pénzünkből vehetünk több adagot. A pénzünkből még a zombikat is fejleszthetjük, illetve vehetünk még többfajta segítséget (gránát, zombi egység, aknák) is.
   A retro grafika mögött egy egész komoly kis játék bújik meg. A készítők még olyan apróságokra is figyeltek, mint a buborékokban megjelenő feliratok nyelve. Ami nekem nem tetszik, az az, hogy nagyon nehézkes az előrejutás. Persze egy játék legyen nehéz és összetett, de szerintem nem szabad átesni a ló túloldalára sem, mert hát kifog ezzel 2-3 óránál többet játszani?

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr584802478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása