City Siege Sniper

2012.09.06. 12:00

citysiegesniper.jpg   A City Siege Sniper nevéből is kitalálhattátok már, hogy a mai játék a City Siege univerzumban játszódik, ez annyit jelent, hogy a környezet és az alapfeladat maradt ugyanaz. Tehát ellenséges katonák elraboltak több turistát és nekünk ki kell őket szabadítanunk. Ennyivel kb ki is fújt a hasonlóság a régebbi játékokkal, mert most nem egy csapatot kell irányítanunk, hanem egy mesterlövésszel kell leszednünk az ellenségeket. Két küldetés között fejleszthetjük meglévő fegyvereinket és újakat is vehetünk.
   Nekem a City Siege 3 - Jungle Siege anno nagyon tetszett, de ez a mai valahogy nem jött be. Valószínűleg azért, mert a lényegét vesztette el a játék, azzal hogy nem egy csapatot kell győzelemre vezetni, hanem csak egy célkeresztet kell a képernyőn huzigálni. Az sem segít a megítélésén, hogy csak egy ideig működnek a "taktikai megoldások" utána random módon vesz észre minket az ellenség.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr124747781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása