Pour The Fish

2012.09.03. 12:00

pourthefish.jpg   A Pour The Fishben egy cső beszippant egy halat, aki így száraz hely(ekre) jut. Nekünk az a dolgunk, hogy vizet juttassunk hozzá homokba vájt alagutakon keresztül. Persze a pályák előrehaladtával elkezd bonyolódni a játék, mert egy idő után mérgező vízre, szörny halakra, csapokra, aknákra, baktériumokra is figyelnünk kell majd.
   A játék grafikája miatt kisebb fenntartásokkal kezdtem neki a játéknak, de aztán kiderült, hogy nem olyan szörnyű. Ez a "kettősség" az egész játékra érvényes. Először is az alapötlet jónak találom, de a megvalósítás egy kicsit kusza, kaotikus. Például a vízre aktiválódó aknákat még elfogadom, de hogy mit keres a föld alatt egy működő légkondi azt nem egészen értem. Tudom, hogy ez csak egy kis internetes játék és azt is tudom, hogy más játékokban még nagyobb logikátlanságok is előfordulnak, de ma ezek bántották a szemem.

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr224744229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása