Cards Wars

2012.07.17. 12:00

cardswars.jpg   Örültem, amikor megtaláltam a Cards Warsot, mert mostanában nem volt a blogon komolyabb stratégiai játék. Ahogy a WarLightban úgy a mai játékban is körökre osztva egy térképen kell küzdenünk.  Minden országnak max 7 db kártyája lehet. Ezeket a kártyákat olyan sorrendbe pakoljuk, amilyenbe csak akarjuk. A harcok, támadások nagyjából az autós kártyák szabályrendszerét követi, vagyis a nagyobb értékű lap legyőzi a kisebb értékű lapot. Minden kör végén (ahova még lehet) kapunk kártyát/kártyákat és tapasztalat pontokat. A tapasztalat pontokból vehetünk mindenféle segítséget, legális csalást. A játék, amennyire csak lehet változatos, mert bár mindig az a főcél, hogy mienk legyen a végső győzelem, mindig más a körítés és mindig mások a részfeladatok is.
   Aki nem szereti a hasonló játékokat, azzal nem a Cards Wars fogja megszerettetni, de aki szívesen játszik ilyen stratégiai játékokkal, annak kötelező kipróbálnia ezt is. Szerintem a játék grafikája vállalható, az aláfestőzenéket érdekesen válogatták össze, de egy kis "szódával" azok is elmennek.
  

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr704659390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása