Fairway Solitaire

2012.02.19. 12:00

fairway_1.jpg   Nagyon szeretem a Fairway Solitaire típusú játékokat. Az ilyen kártyajátékok, valamiért különösen nyugtató hatással vannak rám. Az a feladatunk, hogy leszedjük az összes kártyát az asztalról. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a pakli melletti lapra vagy eggyel kisebbet vagy eggyel nagyobbat rakunk és ezt a szabályt követve próbálunk minél több lapból álló sorozatot csinálni. Egy pálya több asztalból áll. Az asztaloknak az összesített eredménye számít az egyes pályákon, tehát nem baj, ha egy-egy asztalt nem tudtunk tökéletesre megcsinálni. Sőt ebben a konkrét játékban elég csak par alá kerülni.
   Egyébként csak egy promóciós játék, de nem igazán vesszük észre játék közben. Hiányérzet csak a történet és a zene kapcsán támadhat bennünk.

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr774123453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása